woensdag 16 februari 2011

How to bake.. Cherry-Muffins ;o)


Gisteren watertanden..en nu..
Yesterday the appetizer ...and now..

  The baking off ;o)

Oven op 190 grad voorverwarmen!
Preheat the oven to 190 grade!

Muffinsvorm voorbereiden
en ingrediënten bij elkaar zoeken ;o)
Roer 250 gr zachte boter met 200 gr suiker 
and a zakje vanillesuiker bij elkaar
tot dat het deeg schuimt!
Roer 4 eieren 
-Let op! Een voor een-
under de deeg!

Prepare the muffin tin 
and put all ingredients on your desk ;o)
Stir 250 gr soft butter with 200 gr sugar 
and a sachet of vanille sugar
dough will be scummy!
Is scummy the right english word??!!!
Then stir 4 eggs
-Important! One after the other- 
 under the dough!


In een ander kommetje
mix je 400 gr bloem
met 1 theelepel bakpoeder!

Stir in another bowl 
400 gr flour with
1 teaspoonful baking powder!


Roer het met
400 gr Kersen 
voorzichtig onder je deeg!
Let op! Niet te lang roeren
alleen tot dat alle ingrediënten vochtig zijn!


Put it with
400 gr cherries at your dough
and stir it carefully!
Important! Not too long just for mix it together!!!


Neem twee kleine lepels of een Ice cream scoop
en vul de deeg in de paper mallen!

Take two little spoons of a Ice cream scoop
and put the dough into the paper molds!


Nu strooi je een beetje 
suiker vermengd met kaneel 
over je deeg bolletjes ;o)

Now you sprinkle a little bit
sugar mixed with cinnamon
over your dough balls ;o)


Bakken in de oven met 190 grad
ca. 15-25 minuten.
-Met een dun staafje (breinaald)
controleren of geen deeg hangen blijft-
Dan zijn je muffins klaar ;o) 
Laat ze 5 minuten in de bakvorm afkoelen
en daarna op een rooster!

Bake in the oven at 190 grade
for 15- 25 minutes.
-Check with a thin needle
that no dough glued on it -
Then your muffins are ready ;o)
Let them 5 minutes into the baking tray
after that cool down on a rack!


Happy baking!


Groetjes,

8 opmerkingen:

... Babsie zei

Lecker lecker, froi!!! Vielen Dank für das klasse Rezept!!! Das wird nachgebacken und dann wird genossen und dabei feste and Dich gedacht :0).
Vielen vielen Dank für den Kaloriennachschub.
Ich drück Dich und schicke Dir die weltbesten Grüße mit.
Alles Liebe von der
Babsie

Femke zei

Ze zien er heerlijk uit, vrijdag krijg ik visite, ik denk dat ik al weet wat ik ga maken :-). Bedankt voor het recept!

groetjes Femke

Mireille zei

Wat een heerlijke en mooie foto's,
als de kolder uit m'n kop is
ga ik ze zeker een keer proberen!
Liefs

Heidi zei

Yippee I am going to make them today Momma ...I can smell them.....BLISS

Paulina zei

Herrje, sieht das köstlich aus!!!Kannst du nicht ein paar rüber schieben ?Hier herrscht im moment sowas von akuter-Zeit-zum-nachbaken-Mangel :o(...aber wenn ich mal wieder welche finde,müssen die ausprobiert werden, ich liiiebe Kirschen!Vielen Dank und die liebsten Grüße,Petie ♥

moncherry zei

Ik houd helemaal niet van bakken, maar nu kom ik toch in de verleiding hoor. Yummy!!!

Paulina zei

..tz,tz...St.Pauli hat gestern gegen den HSV gewonnen,das ist schon was Besonderes ;o)!Hab´auch einen schönen Tag, du Liebe Unwissende ;o),Ganz viele, liebe Grüße,Petie ♥

Regina zei

thanks for the recipe.the cupcakes looks very delicious.
have a nice day,
regina